Zijden Vip Boeket

Ben jij géén ster in het bijhouden van je huis met verse bloemen, maar wil jij wèl genieten van het effect wat een mooi vers boeket in je huis creëert? Durf de stap dan eens te nemen naar een gaaf zijde stuk. Stel samen met ons jouw droomboeket samen. Kom langs in onze showroom, kies jouw stijl en wij stoppen al jouw wensen in een luxe en exclusief boeket.
Interesse of wil je een keer langs komen?
Stap 1
Nieuwsgierig of geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje en kom vrijblijvend op afspraak langs bij ons in de showroom of bestel online via persoonlijk Whatsapp contact. Beide bekijken we samen naar jouw wensen en bespreken we stap voor stap jouw droomboeket door.
Stap 2
De afspraak is voorbij en jouw wensen zijn duidelijk, wij gaan aan de slag met jouw ideeën en verwerken dit uit in jouw droomboeket. Wij houden jou up-to-date over veranderingen en de status van jouw boeket.
Stap 3
Op de gewenste/ afgesproken dag staat jouw boeket voor jouw klaar. Deze kun je in stijl bij ons ophalen in de showroom, sturen wij naar je op of kun je compleet laten afstylen bij jou aan huis.
Inspiratie
Inspiratie
Showroom
Showroom

Plan vrijblijvend jouw afspraak in!

Een keertje langskomen of via Whatsapp jouw wensen bespreken?
Neem gerust contact met ons op!
Onze Showroom (alleen open op afspraak)
Voltstraat 21, 2441LS Nieuwveen
Direct persoonlijk Whatsapp contact:
+31 (0)85 21 29 147