Veelgestelde Vragen

Bestellen en afhalen
Tip van Anne & Nina!

In de wintermaanden hebben wij geen rozen uit eigen kas. Wij moeten de rozen inkopen en hier zit nooit zekerheid aan. In deze periode raden wij aan, bij het bestellen van rozen, om een aantal dagen van te voren te bestellen. Zo weet u zeker dat uw bestelling op tijd klaar staat.

Hoe kom ik aan Vip Roses?

Wij hebben webshop voor zakelijke klanten (weddingplanners, eventstylisten, etc). Via deze webshop kun je terecht bij het gehele assortiment van Vip Roses. Heb je interesse in een eigen inlog of twijfel je of dit ook voor jou van toepassing kan zijn, stuur een mail naar annenina@viproses.com, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Hoe werkt het bestellen?

Sinds kort is het mogelijk om als bedrijf een login te krijgen van onze zakelijke webshop, welke normaal alleen voor bloemen exporteurs open is. Op deze webshop bieden we onze eigen rozen, kleurbehandelde bloemen en droogbloemen aan. De webshop gaat open op werkdagen rond 14:00 uur tot de volgende ochtend 06:00 uur en staan vervolgens vanaf ongeveer 12:00 uur klaar in Nieuwveen.

Hoe werkt het afhalen?

Nadat de bestelling is geplaatst krijgt u een bevestigingsmail. Via persoonlijk contact spreken we een pick up tijd af en kunt u de bestelling komen afhalen in Nieuwveen.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Ons pick-up point is gelegen in Nieuwveen. Kom op afspraak je bestelling ophalen bij ons in de showroom (Voltstraat 21, Nieuwveen) of bij onze kassen (Molenkade 3, Nieuwveen).

Doen jullie ook aan verzenden?

Ja, de zakelijke bestellingen kunnen tegenwoordig ook worden verzonden via de post. Neem even contact op voor meer informatie.

Algemeen
Wat is Vip Roses by Anne & Nina van Vip Roses?

Vip Roses by Anne & Nina is een verlengstuk van Vip Roses. Anne & Nina zijn de dochters van Marc & Ed, de eigenaren van Vip Roses. Als dochterbedrijf bieden wij de klanten in de buurt rechtstreeks de exclusieve rozen, die Vip Roses al exporteert over de hele wereld.

Hoe werkt het met het seizoensgebonden product?

Onze eigen rozen zijn er alleen tussen April en November. Tussen November en April zijn onze rozen zich helaas weer aan het voorbereiden op een nieuw seizoen, maar wij hebben genoeg elders te bieden.

Verzorging
VIPROSES
VIPROSES