Anne en nina

Wij zijn twee nichtjes waarbij de passie voor rozen met de paplepel is ingegoten. Met deze passie zijn wij onze eigen weg ingeslagen binnen het familiebedrijf Vip Roses. Vip Roses by Anne & Nina geeft jou toegang tot de meest exclusieve bloemen van Vip Roses. Via de zakelijke webshop en persoonlijke contact zijn wij er voor jou aan jouw wensen. Ben jij een zakelijke klant of wil je meer weten? Klik hier.

Over VipRoses

Vip Roses is en is altijd een familiebedrijf geweest. De broers Marc en Ed Sassen transformeerden wat ooit de rozenkas van hun vader was, tot een wereldwijd erkende naam in de rozen. Nu, na 35 jaar inzet en hard werken, is Vip Roses een kwekerij als geen ander.

Onze showroom

Sinds begin 2023 hebben wij onze eigen pick up point op het bedrijventerrein van Nieuwveen. Dit is tevens onze belevenisvolle showroom waar je op afspraak terecht kunt voor het bestellen van verse bloemen of het samen stellen van jouw droom boeket van zijde! Klik hier om een afspraak te maken.

Meest Exclusieve en Kwalitatieve Rozen
Bijzondere rozen van bijzonder goede kwaliteit. Vip Roses staat bekend om haar excentrieke soorten en specialiseert zich in trendy nude tinten.
Pick up point in Nieuwveen
Ons pick up point is gelegen in Nieuwveen, kom op afspraak je bestelling ophalen in onze showroom op de Voltstraat 21.
Dicht bij de bron
De meeste rozen komen vers van onze eigen kassen. Dit betekend ook dat ons product het hele transport proces overslaat, iets wat bevorderend is voor de kwaliteit en milieu.
VIPROSES
VIPROSES